Herman Miller Sayl Zwart Stof – Zwart Aluminium

350,00

7 op voorraad

Herman Miller Sayl bureaustoel zwart stof – zwart aluminium

Deze Herman Miller bureaustoel is uitgevoerd met zwarte rug- en armleuning(en). De behuizing van de stoel is uitgevoerd in zwart aluminium. De bureaustoel is 100% origineel en voorzien van alle echtheidskenmerken.

Conditie: showroomconditie; verkerend in nieuwstaat

Uit voorraad leverbaar

Let op: de aangetoonde prijzen zijn per stuk!

De Herman Miller Sayl bewijst dat ergonomie en design goed samengaat met een betaalbare prijs. Het prachtige design van de Sayl, welke geïnspireerd is op de Golden Gate Bridge, laat werkelijk iedere ruimte opbloeien. Naast het tijdloze ontwerp is de Sayl een milieubewuste keuze, omdat er voor de productie van de stoel geen pvc is gebruikt. Om die reden is de bureaustoel aan het einde van een lange levensduur nog voor 90% recyclebaar.

De ontwerper van de Herman Miller Sayl is Yves Béhar. In zijn ontwerpen wil hij aan de ene kant het functionele en moderne en aan de andere kant het expressieve en poëtische laten terugkomen. Zijn ontwerp voor de Sayl is geïnspireerd op hangbruggen. Kenmerkend hiervoor is de frameloze ‘3D intelligent’ rug ondersteuning. De gebruikte elastomeerdraden bieden de grootste spanning op punten waar ondersteuning nodig is en het minste voor plekken die de meest uitgebreide bewegingsvrijheid toelaten.

Specificaties:

Zitting: stof, zwart; verstelbare schuifzitting: 5 cm
Frame: aluminium, zwart
Rugleuning: zwart; kantelbaar; 3D suspension
Armleuning: zwart; in hoogte verstelbaar; 4D armlegger
Wielen: wielen voor zachte vloeren
Zithoogte: 41,9 – 55,9 cm
Volledige hoogte: 9,59 – 104 cm
Zitbreedte: 45 cm
Zitdiepte: 40,6 – 45,7 cm
Overig: Lumbar rugsteun

Voor vragen of het vrijblijvend maken van een afspraak om de artikelen te bekijken neem gerust contact met ons op. Bezorging mogelijk middels onze eigen bezorgdienst! Bezoekt u ook eens onze website voor nog veel meer designartikelen!

Contactgegevens (bezoek op afspraak):
Industrieweg 21
4131NK Vianen
info@zillions.nl
030 20 72 146

Voor veel meer design meubels bekijk al onze advertenties voor onder andere topmerken als:
Artimide, Floss , Vitra, Eames Herman Miller, Artifort, B&B Italia, Ahrend, Interstuhl, Grahl, Hay, Norman Copenhagen, Cassina, Artifort, Gispen, Leolux, Montis, Arne Jacobsen, Bert Plantagie, design on stock, Rolf Benz, Jori, Harvink etc.

Design van top desigers: o.a.

Arne Jacobsen, Charles Eames , Cees Braakman , Eero Saarinen, Poul Henningsen, Poul Kjaerholm, Verner Panton, Martin Visser, Mart Stam, Eileen Gray , Gerrit Rietveld , Pierre Paulin , Ko Liang Ie, Marcel Breuer, Rob Parry, Vico Magistretti , Hans Wegner , Borge Mogensen, Finn Juhl, Grete Jalk, Osvaldo Borsani , Isamu Noguchi , George Nelson, Geoffrey Harcourt , Ilmari Tapiovaara , Ferdinand Solere , Joe Colombo Friso Kramer, Harry Bertoia , Lisa Pape , Ettore Sottsass Paul Schuitema Bruno Mathsson

Categorieën: , Merk:  

Wat zoek je in zillions?

Typ het woord dat u wilt zoeken en druk op “enter”